DOBRO DOŠLE

NA BISNODE KLUB VISOKIH PETA!

Klub Visokih peta je business networking event posvećen poslovnim ženama – platforma za stvaranje novih poslovnih prilika, sa ciljem pružanja značajnih poslovnih informacija i kontakata, koja motiviše žene da budu aktivnije i samosvjesnije.

Druženja Kluba visokih peta su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.

Ovoga puta Klub Visokih peta organizujemo u sklopu Drugih B2B susreta poduzetnica BiH i regije, 21. 02. 2020. u Hotelu Tarčin Spa&Resort u 19.00. kao večernju party varijantu, koja će ipak zadržati fokus poslovnog eventa u prvom dijelu, a u drugom, umjesto uobičajenog vođenog networkinga, biće neformalno druženje u formi partija.

Razgovaraćemo sa predstavnicama ProCredit Bank, koja je specijalizirana za rad sa malim i srednjim preduzećima a predstaviće se Agencija WE, Finde For Me, Ibes, Ibes Stylis Hoteli, Salon ljepote Butterfly i Vispak sa brendom Laganini. Avon će nam pomoći da ispričamo svoju priču a Đenana Mesić, kretorka brenda Sisi 66 predstaviće svoje unikatne svilene modele. Nazdravićemo sa simpatičnim bakicama MP Impexa Baba Višnjom, Ribom i Milom a Vinarija Zadro okupaće nepca učesnica vrhunskim kapljicama. Sve naše priče podržaće dodatno Radio M.

Steći ćete nove kontakte, čuti interesantne priče, podijeliti iskustva i obradovati lijepim poklonima. Stoga budite dio lijepih priča Susreta B2B poduzetnica BiH i regije i veselog ali i korisnog Party by Bisnode! I ne zaboravite – potvrda dolaska je obavezna.

Radujemo se druženju s Vama!

SA ZADOVOLJSTVOM PREDSTAVLJA SPONZORE I PRIJATELJE KLUBA


ProCredit Bank je razvojno orijentisana komercijalna banka specijalizirana za rad sa malim i srednjim preduzećima. ProCredit Bank BiH je dio ProCredit grupacije sa sjedištem u Frankfurtu, Njemačka. Banka je u apsolutnom vlasništvu ProCredit Holdinga, majčinske kompanije ProCredit grupacije. Dioničari ProCredit Holdinga uključuju strateške investitore, Zeitinger Invest i ProCredit Staff Invest te renomirana imena poput fondacije DOEN, KfW i IFC (dio grupacije Svjetske banke). ProCredit Bank BiH u potpunosti u svom poslovanju prakticira i promoviše grupacijske vrijednosti poput transparentnosti u komunikaciji sa klijentima i pružanju usluga koje su bazirane kako na razumijevanju potreba svakog pojedinačnog klijenta, tako i na stručnim finansijskim analizama. Više na www.procreditbank.ba.

svoje aktivnosti fokusira na kreiranju marketing strategija, direktnoj prodaji proizvoda i usluga i kreiranjem događaja, koristeći model Business to Business (B2B) i Business to Customers (B2C) poslovanja. Agencija pruža usluge marketinga, direktne prodaje, organizacije događaja i fundraising, a prepoznat ćete ih i kroz Prvi dječiji bal u BBI centru i NGO Marathon Sarajevo. »Agencija WE« vjeruje da sjajno iskustvo kupaca pokreću ljudi koji vole ono što rade i gdje rade. Stavljajući ljude na prvo mjesto,  svakodnevno prenose sjajna iskustva i vještine, stvarajući poslovnu klimu prema definiciji »Efikasan rad = Prodajni rezultat«! Komunicirajući „jezikom klijenata“, grade s lakoćom povjerenje prema svojim i klijentima svojih klijenata. Vlasnica Vildana Žuga uložila je osamnestogodišnje iskustvo u radu za velike marketing agencije i kompanije na domaćem i internacionalnom tržištu i dala nesebičnu podršku u organizaciji februarskog Kluba Visokih peta, da, uz svoje klijente, uljepša i obogati naše druženje.

Misija Find For Me je da predstavi ideje i želje svojih klijenata kroz inovativnija, jednostavnija i funkcionalnija rješenja, predstavljajući na najbolji način ličnost brenda svojih klijenata. S tim ciljem su kreirali i ELEKTRONSKU VIZIT KARTICU, koja predstavlja jedan od najjednostavnijih preglednika ličnih podataka, uz lagan i pregledan pristup na svakoj platformi. Find For Me pozitivno utiče na Vašu popularnost, jer je uvezan sa svim većim društvenim mrežama, što omogućava povećanu prisutnost njihovih klijenata na svim društvenim platformama. Osim elektronske vizit kartice, pružaju usluge širokog spektra IT domena – izrada web stranice, web i grafičkim dizajn, marketing društevnih medija, web shop. FIND FOR ME TEAM Vaše ideje, želje i zamisli sprovodi u djela po najpovoljnijim uvjetima i cijenama. Budite i Vi u trendu sa svjetskim inovacijama i tehnologijama uz Vaš Finde For Me Team koji će našim poduzetnicama pokloniti 5 elektronskih vizit kartica.

Ibes d.o.o. je porodična catering firma sa ugostiteljskom tradicijom dužom od 50 godina. Cateringom se bave 20 godina, nakon što su „ispekli“ zanat u svojim restoranima „Staklo“ na Baščaršiji, „Ibes“ u BBI Centru te „Ibes“ u Unitic Business Centru. Ponosni su na svoj tim od 70 uposlenika te vlastitu proizvodnju smještenu na prostoru od 500 m2. Iz ove male fabrike hrane izlaze raznolike delicije za sve vrste privatnih, društvenih i poslovnih prilika, a jedina su ugostiteljska kompanija koja može organizovati catering za preko 3000 osoba na područiju cijele BiH. Kao šlag na kraju, posebno izdvajamo domaće kolače iz vlastite proizvodnje, rađene po najljepšim, tradicionalnim recepturama. IBES će pokloniti 5 ručaka za po 2 osobe u iznosu do 40 KM u svom restoranu u Uniticu.

Tvrtka Vina Zadro je osnovana 1996.godine kad je kupljena mala vinarija u Domanovićima od strane nekadašnjeg poljoprivrednog giganta Hepoka. Godine 2007. vinarija ulazi u strateško partnerstvo sa tvrtkom MCI d.o.o. Iz Širokog Brijega, čime ojačava svoju prisutnost na tržištu Bosne i Hercegovine. U narednim godinama, proizvodni pogon i podrum su prošireni i renovirani, a izgrađena je i nova kušaonica s restoranom za turističke svrhe. Na DWWA, postigli su najveći uspjeh u povijesti BiH, kada su dobili dvije platinaste medalje za Žilavku CZ i Blatinu CZ, čime su ta dva vina postala najboljim vinima u regiji istočne i središnje Europe. Za dame Kluba visokih peta pripremili su izuzetne užitke za nepca: CZ Roze kristalno čiste ružičaste boje, harmoničan, skladan i pun okus prati ugodna svježina s mirisom maline, ribiza, jagode i višnje, vrhunsko pjenušavo vino izvrsne čistoće i svježine Domano, te svoju vrhunsku Žilavku – snažno, potentno i bogato vino za znalce i Blatinu, punog i harmoničnog okusu koje snaži i okrepljuje, pa onoga tko je jednom kuša, mami na trajno prijateljstvo.

Banjalučka firma “MB Impex” je osnovana 1996. godine, sa
vizijom da proizvode vrhunske rakije i likere u modernom
pakovanju. Trenutnoproizvode četiri vrste rakija, pet vrsta likera i četiri vrste žestokih alkoholnih pića koje distribuiraju u 13 zemalja svijeta, između ostalog SAD, Veliku Britaniju, Kinu i Rusiju. Imaju i vlastitu plantažu kruške viljamovke, čiji se sav urod koristi isključivo za vlastiti proizvodni program kao i vlastiti voćnjak, zahvaljujući kojem njihove rakije imaju specifičnu aromu. U proizvodnji likera posebnu pažnju poklanjaju odabiru meda i sorti šljive i ljekovitog bilja. Zahvaljujući ovome, njihovi proizvodi su proizvedeni po vlastitoj originalnoj recepturi, što ih čini jedinstvenim. Na Klubu visokih peta najviše ćemo se družiti s njihovim veselim bakicama: Baba Višnjom, Baba Ribom i Baba Milom.

Iibis Styles Sarajevo je moderan gradski hotel, jedan od brendova vodeće svjetske grupacije hotela Accor. Hotel unikatnog dizajna, smješten je u blizini međunarodnog aerodroma i centra glavnog grada BiH. Dizajn hotela inspirisan je Sarajevom i njegovom tradicijom zimskih sportova, a iznenadit će vas razigranom i smjelom kombinacijom stilova i materijala koja simbolizira spoj Istoka i Zapada, tradicije i modernog. Hotel može pružiti smještaj u 181 design sobi, organizovati konferencije za koje ima 6 konferencijskih sala, ponuditi usluge SPA centra koji ima bazen, infrared i finsku saunu, tursko kupatilo, sobu za odmor i teretana a ugostiteljske usluge pružaju u A la carte restoranu (Restoran 1984) i baru na XV spratu (Igman bar). Uz unikatnu atmosferu, te usluge koje promoviraju zdrav način života osjetit ćete energiju Sarajava na najbolji način! Pet dama sa februarskog druženja Kluba visokih peta će uživati u danu SPA centra Ibis Styles hotela.

Kompanija Avon djeluje od 1886. a u BiH je svoja vrata otvorila prije 16 godina. Kao jedna od vodećih svjetskih kompanija direktne prodaje širom svijeta ima preko 6 miliona članova. U svojoj ponudi, pored prepoznatljivih kozmetičkih proizvoda, ima i brojne nekozmetičke i proizvode za dom. Avon je i društveno odgovorna kompanija koja djeluje u dva pravca: borbi protiv raka dojke i borbi protiv nasilja u porodici I u različitim oblicima nasilja. „Uskladi miris sa karakterom i dopusti mu da ispriča tvoju priču“ – poruka je iz Avona, koji će ovoga puta predstaviti novi miris Her Story. Ispričaj svoju priču uz inspirativan trag koji nosi primjese roza bibera, irisa i pačulija. Svaka žena ima priču. Svaka priča je inspiracija.

Koja je tvoja priča? Budi dio #HerStory pokreta i podijeli svoju ili priču žene koja je za tebe inspiracija.
Taguj @avon.ba na instagramu i Avon će Vaše priče pratiti, dijeliti i nagraditi.

Studio Butterfly by Dženita Curić, osim uobičajenog manikira, geliranja i izlijevanja noktiju te trajnog laka i medicinske predikure pruža usluge japanskog iscrtavanja obrva, ugradnju svilenih trepavica, trepavica ruskog volumena 4D ali i edukacije koje vam omogućavaju da i same postanete majstor ovog zanata, bilo da želite uljepšati sebe i drugarice ili postati poduzetnica u ovo oblasti. Dženita će, kao i obično, uljepšati ruke dvije naše dame svojim kreacijama za nokte.

Đenana Mesić, dizajnerica brenda Sisi, unikatnih rukom slikanih svilenih bluza i haljina iz Bosanske Krupe, utkala je svu svoju ljubav u izradu ovih prekrasnih i umjetnički iznimno vrijednih odjevnih predmeta, čime je ostvarila svoj djevojački san, proputovala brojnim zemljama i stekla veliki krug prijatelja. Svojom prvom unikatnom svilenom haljinom zapaženo se predstavila na trećem Austrijskom balu u Sarajevskoj vijećnici. Svoje modele je predstavila publici u Baselu, Luzernu, Danskoj i Stuttgartu a u maju ide i u Izmiru u Turskoj. Trenutno završava narudžbu za žene u Švicarskoj. Radi na svim vrstama svile a najkreativnija je kad radi iz duše. Đenana će nam prirediti kartku ali jedinstvenu modnu reviju i obradovati dame Kluba svojim kreacijama. Više na https://www.facebook.com/haljinesisi/


Kompanija Lilo Cosmetics
nastala je u želji da se u spoju ljepote, tradicije i profesionalizma, a u vidu vrhunskih brendova širom svijeta, donesu kvalitetni proizvodi u BiH, te na taj način podigne kvalitet kozmetičkih usluga. Kao takav, podvig je bio pravi izazov ali rezultat nije izostao. Tako je, pored svih ostalih uspjeha, prošle godine u decembru Marija Spirkovska, vlasnica kompanije, dobila nagradu za poslovnu hrabrost u okviru projekta Žena godine.
Lilo Cosmetics će obradovati tri dame nagradama za njegu kose, tijela i make up. Više na http://lilocosmetics.ba/

 

Kutcha nije samo concept store, već i priča o ljubavi prema umjetnosti i bh. kreativcima. Kutcha je ideja kreativne mlade magistrice arhitekture, koja je 2014. napravila radionicu za restauraciju namještaja “Drvoredaktura”. Hobi je prerastao u posao, izrađivala je unikatne stvari a zatim kreirala i ovaj jedinstveni izložbeni prostor. Iako sve što vidite u Kutchi možete i kupiti, ovo je mjesto na kojem možete organizirati izložbu, event, učestvovati na raznim kreativnim radionicama ili jednostavno doći da dobijete malo inspiracije. Pozitivna energija koja vas preplavi ulaskom u ovaj šareni i inspirativni prostor držat će vas još dugo.. Prenijeće je kreiranjem kutka u vili u kojoj ćemo se držiti a osjetićete je i u kreacijama kojima će obradovati naše dame. Više na https://www.facebook.com/pg/kutchaCS/about/?ref=page_internal

 Bisnode BH je dio vodećeg evropskog ponuđača poslovnih informacija i analitičkih rješenja, sa sjedištem u Švedskoj, koja zapošljava 2100 ljudi u 18 zemalja Evrope. Bisnode pruža podršku  kompanijama u pronalasku novih klijenata te procesu stvaranja i upravljanja odnosa s postojećima, a koncept tzv. pametnih podataka (Smart Data) omogućava klijentima donošenje mudrih poslovnih odluka. Bisnode je najveći partner kompanije Dun&Bradstreet te svojim klijentima omogućavamo informacije o više od 250 miliona kompanija iz 220 zemalja svijeta.

 

WELCOME TO PARTY BY

Sponsor of VIP party


WITH FRIENDLY SUPPORT

 


VINARIJA EVENTA


PRIJATELJSKA MEDIJSKA PODRŠKA