Pristupnica

www.poduzetnice.ba
info@poduzetnice.ba
Edhema Eke Džubura 48D
Ilidža, Sarajevo
+387 62 150 973
TRN 186 18103 10371 561
ID 4202523240001

PRISTUPNICA

ZA ČLANSTVO U UDRUŽENJU ZA DEMOKRATIJU, PODUZETNIŠTVO I KULTURU

“PODUZETNICE IN“

Da bi pristupnica bila validna molimo da uradite upload Vašeg CV-a i fotografije. Ukoliko ste vlasnik biznisa (bilo koji vid organizovanja),uradite upload registracije kojom to dokazujete.

Polje za upload  je na dnu stranice.

Članstvom u Udruženju stječete mnogobrojne benefite. Neki od njih su slijedeći:

– učestvujete u radu Udruženja;

-prisustvujete sjednicama Udruženja;

-možete biti birani u članstvo komisija Udruženja;

– možete birati ili biti birani u sva upravna tijela Udruženja:

– stječete pravo da učestvujete u svim projektima koje Udruženje implementira i zemlji ili u regionu;

– stječete pravo da oglašavate svoj bizis na portalu www.poduzetnice.ba mjesec dana potpuno besplatno i da portal objavi o vama jedan PR članak također  besplatno.

– vaši podatci će ući u kategoriju «networking» i tu će biti stalno postavljeni, gdje svi ostali članovi Udruženja vide čime se bavite i obraćaju vam se za proizvode ili Usluge koje nudite.

– stječete pravo da, ukoliko implementiramo neki projekat, a vaša kompanija nudi nešto što je potrebno za implementaciju istog, da prvo bude vašoj kompaniji ponuđen posao.

– stječete pravo da izlažete svoje proizvode ili usluge, reklamirate se i slično, na svim kongresima i konferencijama koje organizuje Udruženje;

– stječete pravo da vaš logo bude trajno (u toku trajanja članstva) na stranici www.poduzetnice.ba , među svim partnerima portala i Udruženja;

– stječete pravo da se obratite kao predavač ili učestvujete na panelima koje organizuje Udruženje ili Udruženja iz regiona sa kojima sarađujemo;

– stječete pravo da uzmete učešće u edukacijama koje se organizuju ili implementiraju u okviru Udruženja, besplatno ili (ukoliko se nužno naplaćeje) po najpovoljnijoj mogućoj cijeni;

– stječete pravo da, ukoliko želite, putujete sa članovima Udruženja u posjete Udruženjima iz Bosne i Hercegovine, Republike Turske, Kosova, Albanije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Srbije, Republike Hrvatske i Slovenije.

Slanjem pristupnice izjavljujem da sam upoznat/a sa sadržajem Statuta i programskim ciljevima Udruženja i prihvatam aktivno sudjelovanje u skladu sa ciljevima i aktivnostima definisanim Statutom Udruženja. (svi podaci se nalaze na portalu www.poduzetnice.ba )

Saglasan/a sam da redovno uplaćujem godišnju članarinu Udruženju u iznosu koji je propisan na godišnjoj skupštini Udruženja.

Članarina za 2018.godinu iznosi 50KM.

Članarina se odnosi na kalendarsku godinu.

Studenti i penzioneri su oslobođeni plaćanja članarine.

Počasni članovi su oslobođeni plaćanja članarine.

Transakcijski račun kod Ziraat bank 186 18103 10371 561

CVFotografija 

Registracija kompanije 

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.